vi landade på ikea

BÖKIS anlände på ikea! lika illa som det låter.
Det hela började med att vi fick en fisk av en färgglad tant.
Självklart blev han en favorit dirr!



Frej & Boke =)

Sedan fortsatte äventyren! Vi shake-ade till husbandet! Det hela slutade med att bandet inte kunde genomföra en enda låt utan skrattanfall och de två nittioåriga tanter som agerade publik blev djupt besvikna.. Efter en dans med en gammal gubbe blev vi uppdragna på scen och inkastade i en tävling där freja och anna kämpade för fulla muggar med att skruva på ben på ett bord! Vi är mycket stolta att meddela att F&A kickade ass och de två killarna som representerade motstånd var chanslösa! Hundra kronor var rikare traskade i vidare till kafeterian där husbandet fortsatte garva!



Vi hejade på bandet! GO PONTUS, ANDERS & ALEX



Sexy piece of shit!

Därefter var vi lite ledsna i ögat för att ikeatrippen var slut :( som tur var så väntade två väldans snygga killar på oss med sina porschar:

De gillade nog oss för vi fick minsann åka ett extravarv innehållade asgarv och tvärbromsningar! De fick även Boke som minne av oss (trots att jag tror att vi är svåra att glömma)



elvis, anna, ronni & frej

PS håll utkik efter oss på tisdag då vi återvänder till ikea med sovsäckar, saft och bullar för att stödja vårt husband!
Nu har vi norrländskt besök.

haaade gött mos för det har vi :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0