elvira - mina fina


frej & lille ronni - och den stora stygga vargen

VI LEVER!
club lime igår! det var ös!
rehab-dag med lite westerntävlingar, godis och snygga killar i cowboyhatt (MJAO)
alldeles för många, för fula bilder kommer ikväll!
HA DE BÄST FÖR DE HAR VI!


Anna - my faboulus day

Idag vaknade jag av att flera tusenlappar föll över min säng och la sig fint på täcket, jag samlade ihop dem och la dem bland alla andra tusenlappar. Dagen fortsatte med att Edward Cullen kom och besökte mig, vi hade mycket roligt och badade i Corny Big Chocolate! Han är så söt min lilla Edward <3 Efter det kom min privata helikopter och flög över mig till karribien där Edward Cullen och Chad Micheal Murray höll mig sällskap, självklart hade vi våra 7 betjänter till vår tjänst. Solen stekte och drinkarna flödade. Klockan närmade sig 5 och vi tog helikoptern och flög till Las Vegas där jag vann nio miljoner efter det flögs jag hem igen och nu sitter jag här i min skööna lyxvilla och bloggar.
This is the life of a Bökis-brud, right girrrls??
Eller inte :)


freja - med en turban på huvet

såg att anna satt mitt i prick vad det gäller min dröm-man i förra inlägget och självklart är jag inte sämre själv! Efter många om och men slog det mig! det är ingen annan än självaste mr bean hon vill ha! Hon älskar hans utseende och härmar till och med hans aggresiva sätt att äta (anna, säg inte emot!! jag såg nog allt när du slängde lasagne på blomman idag). Och när man väl tänker på det är de ju helt galet sexiga båda två! så MRS ANNA BEAN hoppas ni får snygga barn :DHARE ASKALAS FÖR DE HAR VI!


anna - ICA-Jerry i våra tankar

Hela vida dagen har tillbringats på bökis, 300spänn rikare känns jäävligt bra ska ni veta! Inget roligt har hänt, mjo om man kan kalla att Ulia missade bussen var roligt så var det väl rätt skoj, men hon blev ikke så värstans glad över det hela.. Frejha var skum som vanligt, inget man blir paff över numera - men vi gillar henne endån! Jag hörde henne snacka om ICA-Jerry när hon stod där och mockade, hon trodde nog hon var alldeles själv men ikke då! Jag hörde dig allt Frejha!! (Frejha <3 ICA-Jerry=Forevaah and evaah and evaah) Det känns så tomt nu när vi alla är överallt och ingenstans, jag blir helt vilsen av mig..
För första gången kan man kanske ärligt säga att jag längtar till skolan?
LÄNGTA TILL SKOLAN, FÖR DET GÖR VI !
eller jag varje fall..


elvira och ronny - skellefteå → haparanda

styrkan i norr sitter just nu i bilen påväg på ännu lite mer norrut, vi ska till torneå där (rätta oss om vi har fel) tydligen norra europas största köpcentrum finns.

HA HE SÅ BRA, FÖR HE HA VI HE


frejs - i min ensamhet

känns ganska tomt nu när r&e åkt till antarktis och michelle åkt hem till landet! och anna hon har jag inte sett röken av på ett tag.. jag och julia håller ihopa det så gott det går! Så tillsvidare underhåller jag mig med att knyta kontakter på apberget. det går väl sisådär typ. nu taggar jag inför att träffa annapanna imorgon. vad det bjuder på vet man aldrig (men solkart är ju julgransdansen till akon och göra bort sig inför sista bokstaven i bökis)
so looong!
och så håller alla en liten tumme för att folkis blir bra snart.
HA DE TRÅKIGT FÖR DE HAR VI!


elvis & ronnis - norrlandsguld

nu har halva styrkan anlänt till norr och här är det grått och surt och kallt. planet från arlanda till skellefteå var 30 minuter sent men tillslut tog vi oss tillsammans med våra väskor helskinnade till skellefteå flygplats och nu sitter vi hemma i huset i vallen och har just ätit lunch. nu ska vi ut och rida småhästarna här hemma och sen såhar vi rent ingen aning vart det bär. HARE MYS, FÖR DET HAR VI!


anna - på distans

Imorgon leker Ronni och Elvis fåglar och flyger norrut under lovet, till kallare grader. Kvar i skåneland blir resten av gänget som ska försöka hålla ställningarna på gårn'. Vi hoppas på att Ronni och Elvis kommer ta sig tid ibland för att blogga dels för att uppdatera oss små fågelungar som inte flyger någonstans men även er där ute som läser bloggeliloggen.
Just nu laddar vi till vårt nästa galna upptåg, vänta ni bara..
HA DET CHILL, FÖR DET HAR VI !


ronni & anna - Breakfast-time !

08.00 pep telefonen som ett tecken för att vi skulle masa upp våra jävla arslen ur sängarna, men tro fan det.. 11.20 ringde det till norrlänningen, ringsignalen väckte oss alla och vi for upp som stuckna grisar. Upp och hoppa och ta fram frukost när vi inser att nej, klockan är halv 12 så vi sätter igång med lite matlagning. Frukost/lunch bestod av tacos med läsk för oss. Gott som tusan var det och trots elvis och ronnis brådska bestämde vi oss för att ta några minuter för att uppdatera er om vår underbara morgon här på lundvägen i ödsliga svedala. Kjelle kom nyss in och just nu försöker hon förgäves stanna micron för att få sin taco-färs.
HA DE KALAS, FÖR DET HAR VI !


anna & elvis - vi flyger högre än er andra


jag och anna sitter i soffan på lundavägen, ganska just hemkomna från malmoe. kvällen har varit händelserik/lös, you never know, och allt har varit toppen! det började som en tripp till IKEA men vi kom bara halvvägs och blev kvar i malmö där vi stoppade i oss lite käk och sedan drog på impuls-bio. när vi vandrade längs gatan på väg till gustav mötte vi på magnus uggla (han var liten och späd) och vips så var kvällen gjord. vi hittade några fräcka i chinos som tyvärr inte verkade lika intresserade av ett umgänge som vi, så vi drog en lite vals och sa att "jomen vi bor här bakom det här stället här så vi ska också hitåt". vi skämdes lite och det blev en lång omväg och att vi dissas är ju inte längre någon ovanlighet. så vi vandrade vidare till centralen. trots väntan på tåg och hungriga automater som snodde kort så tog vi oss till svedala med lite busiga pojkar som sällskap och därifrån fick vi skjuts,
tack snälla du för skjutsen.
DANSA, FÖR DET GÖR VI!


vi landade på ikea

BÖKIS anlände på ikea! lika illa som det låter.
Det hela började med att vi fick en fisk av en färgglad tant.
Självklart blev han en favorit dirr!Frej & Boke =)

Sedan fortsatte äventyren! Vi shake-ade till husbandet! Det hela slutade med att bandet inte kunde genomföra en enda låt utan skrattanfall och de två nittioåriga tanter som agerade publik blev djupt besvikna.. Efter en dans med en gammal gubbe blev vi uppdragna på scen och inkastade i en tävling där freja och anna kämpade för fulla muggar med att skruva på ben på ett bord! Vi är mycket stolta att meddela att F&A kickade ass och de två killarna som representerade motstånd var chanslösa! Hundra kronor var rikare traskade i vidare till kafeterian där husbandet fortsatte garva!Vi hejade på bandet! GO PONTUS, ANDERS & ALEXSexy piece of shit!

Därefter var vi lite ledsna i ögat för att ikeatrippen var slut :( som tur var så väntade två väldans snygga killar på oss med sina porschar:

De gillade nog oss för vi fick minsann åka ett extravarv innehållade asgarv och tvärbromsningar! De fick även Boke som minne av oss (trots att jag tror att vi är svåra att glömma)elvis, anna, ronni & frej

PS håll utkik efter oss på tisdag då vi återvänder till ikea med sovsäckar, saft och bullar för att stödja vårt husband!
Nu har vi norrländskt besök.

haaade gött mos för det har vi :D


freja & elvira - nissefisse

tjaaa. här är allt som vanligt. vi är mer älskade än vanligt till och med! Snart ska vi till IKEA och träffa anledningen till vår existens. annars har vi kollat på film om olika mattemäns stoooooora satser! PUSSSSSS


elvira & ronni - torsdagnatt

det är så att jag och ronni har fått den stora äran
att ladda upp det första riktiga inlägget här i bloggen.

gårdagen började med stallarbete och efter idrotten inne i svedala så bar det iväg mot affären, anna, ronja, freja och elvira skulle fylla på kylskåp och skafferi och det blev som vanligt en rolig stund. ut ur affären med kundvagnen fylld med diverse godsaker kommer vi på att vi ej har någon cykel, ej heller någon bil. vi känner dock en man med bil men som vi dock (av personliga skäl) endast använder i nödfall. så vi bestämmer oss helt enkelt för att gå hem med maten. världens enklaste grej tänker vi och traskar hemmåt med vagnen framför oss. när vi lite drygt en timme senare vänder upp på grusvägen mot bökeberg och det har hunnit bli både mörkt och jävligt kallt (kundvagnen visar sig även sorgligt nog rulla förskräckligt dåligt på grus,) ångrar vi bittert att vi inte väntat på bussen.  vi kanske nån dag lär oss av våra misstag men nu står iallafall lilla berit utan för dörren på lundavägen och vi har lovat oss själva att där ska hon stå tills den dagen vi tar studenten. SOV SÅ NÄRA, FÖR DET GÖR VI!


B Ö K I S - Ett ord betyder mer än ni anar !

Välkomna till vår grymt galna blogg !
Här ska ni få reda på alla fräna galenskaper vi hittar på på Bökeberg. Vi är sex tjejer på 16år och går första året (vi går i första ring och vi fattar ingenting) på Sveriges Ridgymnasium och här händer det saker som vi gärna vill dela med oss av till er där ute som vill glädjas tillsammans med oss. En vanlig dag hos oss innehåller massor av bus och galenskaper, ingen dag är den andra lik ! Ni kan kalla oss Ronny, Waggan, Frejh, Bosse, Kjelle och Ulia !
Vi kommer försöka uppdatera så ofta som möjligt med många intressanta inlägg och bilder.

HA DET GRYMT, FÖR DET HAR VI !
kalaskramar


RSS 2.0