Halva bökis och några norrländska boys - scooterlovers

Nu jävlar i helvette har vi bränt med norrlänningarnas skotrar, det gick som fan och var galet skoj!! Man frös inte ett piss faktist, man tänkte bara på hur svinigt skoj det var! När vi vart ute på ett par rundor åkte vi hem till André och chillade litta sen drog vi oss snabbt till Eddie en bit bort. Transportmedlet som vi tog hjälp av var en: spark! Det var kung även det, vi åkte nerför backar och fastnade på asfalt men vi gillart!! Snart är det hem till Elvis i vallen för lite mys med varm choklad och mackor innan vi somnar och taggar inför nyår - det blir KUNG!

Kjelle-Tillbaka i kalla sverige!

Efter 12 timmars flygande men masssssor av film o musik landade äntligen planet på kastrup. Enligt mig är det VÄLDIGT KALLT här och tydligen är det ÄNNU kallare i norrland(varför bor vi i kalla sverige?!?).
Jag har inte sovit på över 24 timmar men det är helt okej. Imorrn blir det upp med tuppen eftersom jag ska iväg och träna innan jag ger mig av mot snön. Man kan väl säga att det är lite klimatskillnader mellan thailand o norrland... +37c och -16c
same same


Halva bökis har anlänt till norrland

Nu har dagen kommit då bökis gör norrland osäkert! ikväll ska vi få testa på hur man kör skoter och det ska bli så jävla kul att vi taggar redan! detta får ni höra mer om ikväll då bökis gett sig ut på nya äventyr :D

Ps. SNART KOMMER VÅRA NYÅRSLÖFTEN UT

Btw vet ni att man måste ha 5 liter kläder på sig för att överleva, vafan gör vi här :D


freja - ang gardagen!

ja jag mar finfint! grat ej ronni & ahnna! men visst ar laten det vackraste ni hort?
GRAT EJ MEEEEEER alalalala.
dagens/veckans/arets resa maste ju bara bli dagens (och morgondagens) resa:
Miami-New York-Paris-Kopenhamn-Malmo-Stockholm-Umea-Skelleftea
KBK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

frej - YESYES YOU'RE WELCOMEhahahaahahahaahah

anna -faiaiaiaiaiaiiaiaaaaail

Här sitter jag och skrattar för mig själv, till och med Ronja är på mig för jag ska städa - INTE OKEJ.. Men, jag får väl göra det så hon är välkommen in i huset!! När Rianja kommer (ja hon heter rianja, jag skrev inte fel..) busar vi väl till det i mitt nystädade rum, tjoowie!
Sålänge så får ni en smörflygare - Ƹ̵̡Ӝ̵̨Ʒ  FRÅN MIG ALLA TILL ER ALLA !


Ronja- Hjälp

SHIIIIT panic @ the disco. här försöker man packa till NORRLAND eftersom flyget går imorgonbiti. men jag vet inte är det bara jag som inte får plats med allt i väskan eller hur går det för er tjaajooor??? jaja iaf så är väskan absolut över full och jag har inte ens fått ner hälften. A nu ska jag försöka hoppa på väska och snabba mig eftersom anna sitter hemma och väntar på att jag ska komma.
ha det kalas för det har vi


COUNTDOWN: DESTINATION NORRLAND

Vill du veta EXAKT om hur länge Anna, Ronja och Julia flyger mot Norrland?
Ta ett kik på denna länk så får du svaaaaaret!!

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2009&m=dec&d=30&h=8&mi=30&t=NORRRRRRLAAND&yn=b-6f55-6f55-6f55kis&c=pi&mc=1


elvira - välkomna som fan


chad micheal murray & orlando bloom - heta tjejer..

Alltså, ni har antagligen checkat in de snyggaste tjejerna som skriver i denna blogg, nämnligen ANNA OCH RONJA!!! WOOW JA JÄÄVLAR VILKA HETINGAR!! Dem är så snygga så vi bara, pang - rakt ner på golvet, dör varje gång vi ser dem, fyfan vad snygga dem är.. Och coola sen då? Dem måste äga världen.. Någon gång i tiden, när dem sitter i sin stuga kommer dem äga världen och det med fetmakt!
Hälsningar från några andra överheta booys!


elvira - BÖKIS, lite Mmm i livet..


R&A- kvällslek

Anna har anlänt till ystad. Efter ett par sms från en herr Eddie(med baskern) bestämde vi att vi drog till honom, även om vi tvekade 31535791354598246524ggr drog vi iväg och hoppades på det bästa!! När tåget stannat och vi hoppat ut var det första vi såg ett par gubbar längre bort som stog och gjorde heil hitler, gulligt.. Vi blev lättade när vi kom på att det var inte dem som stod och lekte. Nej, efter vägbeskrivning så började vi gå men än en gång stannade vi och tveka då stigen framför oss var omringad av skog och var verkligen svart, den var SVART! Ronja med sin skånska tog telefonen och hon konstaterade att vi gått åt hel fel håll, så vi vände och vi gick och gick och gick till slut kom vi fram till ett litet hus med en pojk med basker på huvudet. Där chillidillade vi hela kvällen och nu är vi nyss hemkomna med magarna fulla av nattamat bestående av lilla menyn från Donken, härligt att vara tjock!!
Drive-in incident: Ronjas vänliga mor Mia tog oss till de älskade donken även om vi var osäkra på om det var öppet eller ej. Påvägen in ser vi pålarna som fortfarande lyser så fint men när vi just kört förbi slocknar dem och Mia ställer sig på gasen, VROOOOEWM, och vi var förbi både beställningsluckan och betalluckan! Personalen såg lagom förvirrad ut och sa senare "om ni kommer hit någon mer gång får ni gärna beställa i luckan där bak..." Både Ronja och Anna låg vikta i bilen..
Ha det kalas, för det har vi nu när vi äntligen är tillsammans!!


elvira - vill ni höra från norrland?

den här dagen har spenderats framför TVn men guitar hero eftersom jag och min pappa har (10 år efter alla andra) kommit på att det är så jävla roligt!! det jag egentligen vill med detta inlägg var att säga att jag saknar tjejerna, ikväll ska jag tillsammans med mammi och pappi se luftslottet som sprängdes och som sagt:
 TJJJJJAAAJOOOOR (sanni, miss u too) var eeeee ni?:( ♥


freja - vafan are julafton?

fick ju precis reda pa att det ar julafton, shit man! god jul alla! jag har spenderat min julafton med att bada med delfiner (och pussa pa dem) jag bleev glau som ett barn! ingen julkansla allt men vad gor det? eller jag far ju tacka grannen som ger mig en gnutta jul genom att placera en uppblasbar tomte lutandes mot den svajande palmen! tack du! & till min SAKNADESAKNADESAKNADE tjejer. idag har jag kopt vykort till er darlings, valda med omsorg kan jag saga, heheheheh ar lite nojd faktiskt!
NU SKA VI HA GRILLLPARTAJ OCH BADA POOOLEN :D SEE YOU LATER


elvira - HO-HO-HO


glöm inte läsa bloggen bara för att det blir juletid,
för om några, inte allt för superdupermånga dagar
landar ju bökis i norr och då kommer bloggandet att
vara på topp, GODJUL♥


Ronja- aldrig mer

TJAJOR (jag vet att ni skrattar nu) var är ni????? ALDRIG MER ska jag vara så länge utan er.
här sitter jag i ystad och väntar.... dom flesta väntar antagligen också men av en helt annan anledning än mig. om man är normal så väntar man väl på kalle anka? julmaten? julklapparna?men INTE jag, jag väntar på att det ska bli fredag för då är det en dag närmre tills vi far till norrland och ANNA kommer och bosätter sig i Ystad. YEYgumman jag sitter och väntar på dig.
men nu ska jag vänta vidare och göra precis som alla andra kolla på KALLE ANKA.

Ha det bra och vänta som aldrig förr för det gör jag xD


Bökis genom anna - good jul !

Fan tiden bara springer från oss, snart sitter jag och Ronja alldeles arga i vår stuga mitt ute i skogen och firar vår 87års-dag, singlar dådå, med en blind hund vid öppna spisen som är typ 58bast. Det blir tider det! Idag, den 24december, är det 4månader och 1vecka sen vi i bökis möttes för första gången. Rätt otroligt va, det känns ju som en halv evighet!
Men eftersom det är 24december, även känt som julafton, så önskar alla vi på Bökis er läsare där ute en riktigt grrrymt härlig jul och att ni får många fina klappar!!
Ha det gott gullungar, chiiing choooong


vi-vi-vinterland

för bökisarna i svedala, ystad, bjärred, miami och thailand kan jag berätta att vi har ungefär
- 10 grader idag och snön faller för att vi ska kunna köra skoter när ni kommer brudarrrr. ikväll har jag och pappis klätt julgranen till gavin degraw, james morrison, paolo nutini och ja.. ni vet, dom där gamla godingarna! den blev så där otroligt vacker som familjen nordh/johansson/ekberg/boströms gran är varje år och eftersom vi vill bespara släkt och vänner från ett gott skratt så firar jag, mamma och pappa julen ensamma imorgon.
ta hand om er, puss

om ni lutar er fram mot skärmen och kikar in i den högra kulan
kan ni se ronni sitta och fnissa i den,  hihi love u hun♥


freja - we are living in americaaaaaaalalalaa

hehehej! fifan vad jag lever. elvira, tycker ej synd om dig for dina forseningar langre for vi hade det annu varre! men iaf, efter mitt enmansrace med 24a timmars slocknade tre tjejer pa en madrass och jag saknade lille ronni som alltid haller min hand imorse!!!! jag skrev en lapp pa kudden bredvid mig med elvira pa den, men nejnej, vart tog du vagen alskling(har ska va ett fragetecken men varfan finns det pa detta tangenthelvete) nu har vi atit bagels med cream cheeese och nu ska vi ta och utforska miami beach och shoppa litta! det finns tyvarr en smarre chans att jag inte hinner upp till nyar utan kommer dagen efter, men men MEN det kanske gar sa jag lever pa hoppet! btw sa borjade den har resan, till skillnad fran grekland tidigare i ar, med att den forsta katten jag sag, hade FYRA FRISKA FULLT FUNGERANDE ben, vettu vad jag sager: KUUUUUNG
(shitpommes vilken yr text men sa ar det nar man ar utan bokis for lange!)

anna - life's a bitch without you girls!!

jullovet är i full gång och bökis är ute i sverige och härjar, elvis uppe i norrland, frej i miami, kjell i thai-thai och ronja hemma i ystad. kvar i vintersköna(eh nej?) skåne lever jag och julia på hoppet. Imorgon blire bökis för hela slanten för både mig och julia-pulia(hihi) som ska gliiiiida ner som kungar från backar på snön - ohyees ni hörde rätt tjejer! Säckåkning så det rungar om det!! men jag lovar, vi kan åka ett åk för er :)

närmaste äventyr: NORRRRLAND


Kjelle-direkt fran varmen

idag sitter jag pa ett high speed internet cafe och bloggar. Hoppas ni har det bra dar hemma, saknar er! Har ar det varmt & skont! Horde att det var sno & skit hemma. Just nu ar jag pa Phi Phi Island och jag aker till krabi imorrn. Dagarna bestar av bad, sol, aventyr & massor med shopping!
Antar att jag missar en massa skoj dar hemma!


veckans:

Mes: martina
Handelse:martina gjorde av med mina nya skor
Resa:THailand-Phi Phi Island-monkey Beach
snygging: Han i rosa/vita badbyxor
efterlysning:han pa stranden idag
undran:rits bror
Hat:thailandska raggare
lat:thailandskt skit
Framling:han med tanderna pa baten
Plagg:bikini
Kontakt:rit
hero:taxi chaufforen
Citron:de man ater
Magplask:martina faller
aj: myggbetten
diss: forsaljarna
Kung:Han med fallskarmen

BIlder kommer senare:) ha det gott!

elvira - kolla frej vad jag just hittade HAHAHAHAAH!


vi ska va dom vi vill vara, hellre nu än efteråt!


elvira - let's get on an airplane

lilla elvis. i norr. hemma hos mamma och pappa. mår bättre än förväntat utan tjejerna faktiskt, men jag längtar redan till då de kliver ut i den norrländska luften och vi ska rocka tillsammans!! vad som erbjuds denna dagen vet jag inte riktigt, vi får se. när jag landade igår kunde jag skrattandes konstatera att norr har betydligt mindre snö än skåneland men i natt har det snöat som fan och nu på förmiddagen verkar det fortfarande inte ha någon tanke på att sluta. så nu traskar jag ut med kameran i högsta hugg, och jag är nog lika glad att kunna kliva rakt ut i skogen helt kravlöst, som jag är ledsen över att inte kunna vrida in 105,2 och dansa med ronni♥ HÖRS


freja - MIAMI BABY

imorgon, olagligt tidigt, sticker jag. yeep. Resväska A innehåller förutom liiiiiite övervikt solkräm och wayfarers medan resväska B innehåller raggisar och lovikavantar! jadåå. riktigt taggad faktiskt. så nu ska både min kamera och min hjärna ladda batterierna! Och om jag inte hinner med norrlandsflyget på nyårsafton så vet ni väl vem jag ringer tjejer om jag säger som såhär: FBF!!!! heheh jag är så förbannat rolig!
OVER AND OUT!


anna - AHHHHHHHHHHHHH

så skrek jag inombords när jag fick syn på detta:

 

jag blev inte lite besviken sen när jag hoovrade snubben som visade sig vara 27bast..
attans bananer i landet där man böjer dem !


ELVIZ - man ser ut som man förtjänar..

i natt har jag sovit alldeles för få timmar och om 6 timmar går mitt flyg och jag har inte packat ens en socka. inte ett dugg ovanligt när vi snackar om elvirab. nu sitter jag här i mattias XLtröja och myser med två andra slitna krigare. ute är det så jävla mycket snö i helvete och innan jag flyr uppåt i landet så ska vi traska ut i snön och ta lite härliga vinterpics.
 HÖRS I NORR!

skåne påminner mig om en av anledningarna till flytten från mamma och pappa


från fredag - prova ridning del 2, lucas & simon


 KOM IGEN BOYS, KBK!


TVÅ NISSAR PÅ VÄG TILL STALLET  (shit ni ser ut som tre bast!!!)


LIITE FÖR SNABBA FÖR ATT RIKTIGT FASTNA PÅ BILD, SNABBAREEEE!!!


KUNG!


ronni, elviz & freej - gårkvällen

Kvällen började tidigt på bökis! Vid 6 hoppade vi på bussen mot svedala utan den blekaste aning om vart vi var påväg! Ronni & frej fick en snilleblixt och gick mot sporthallen för att kolla på en innebandymatch som dt visade sig spelades i bjärred. det sög ju. Så snilleblixt två fick bli BOWLING. Men ack, det var fullbokat (men vi är välkomna söndag klockan 3). Snilleblixt tre och den bästa, HUSES BABY! sen tog vi bussen hem för att tina upp! Vid 12 kom simon in med ICEEE AGEEEEE :D:D:D:D. men nejnej, simon hörde att frej smsade med nils och inom 5 min satt vi i bilen på väg till det vi trodde var nils lägenhet. hehe. Men när en aningen för stor Nils kom ut i långkallingar insåg vi att vi var aningen malplacerade! FÖRLÅT NILS PAPPA, BLI INTE RÄDD! Efter en ny vägbeskrivning kom vi fram till Nils där det bjöds på HAJENmaraton som i princip alla somnade till. Lite över 4 blir man väckt av en simon som ville hem och vi var hur på som helst! Sen däckade vi inom 30 sek från att vi klev innanför dörren i ronnis bästa mysigaste finaste mest efterlängtade säng!

nu är det malmoooooooooee :D


kjelle-hallå sverige

JAG SITTER NU PÅ HOTELRUMMET I THAILAND. HÄR ÄR DET VARMT OCH SOLIGT.LOVAR ATT BLOGGA ORDENTLIGT NÅGON ANNAN DAG.JAG SAKNAR ER DÄR HEMMA! 

en frej - blev lite blödig sådär på torsdagskvällen

som anna fint brukar uttala sig: HIGH ON LIFE
myskväll på böökis igårkväll. började så fint med att vi missade att hoppa av på lilla bökebergs gård men en halvtimma på klågerups busstn har väl aldrig skadat? elvis gick och la sig tidigt men fina fina e hade skrivit "Freja" på en lapp som hon placerade på kudden bredvid sin och gjort plats för mig i hennes väldigt rymliga 90säng! att hon senare brett ut sig över hela sängen så att lappen aldrig blev densamma är en annan femma!
mina fina, you make me wanna say YEAH YEAH WOW WOW


KBK


fråga 118100, del 2

FRÅGA: vad tycker du om bloggen, bokisofswedala.blogg.se?


SVAR:
118100 tycker att bloggen bokisofswedala.blogg.se är väldigt väldesignad och snyggare än de flesta andra bloggar.  Innehållet är fantastiskt underhållande att läsa. Ett plus också för den rosa färgen. Ha en fortsatt trevlig dag!


elvira och anna - enjoy


denna video från förra onsdagens morgon kanske inte är fullt lika rolig om man inte känner de två på filmen, men vi på bökis skrattar än till denna otroligt söta video.
tack nils, du saknas! ♥


Fråga 118 100

Fråga: Vad är BÖKIS?
Svar: BÖKIS är en svensk blogg som återfinns på adressen bokisofswedala.blogg.se. BÖKIS tycks bestå av bl.a tonårsflickorna Elvira, Freja och Anna.

.. KUNG

Hjulio unt Heanna - Idag är ingen vanlig dag..

.. FÖR IDAG ÄR DET TOVES FÖDELSEDAAAAG!!! + det snöar :) Idag blire Nfu som fan, vi peppar redan! Vi ska titta på teater där shajne mannen i kavajen ska spela bög, efter det drar vi till McDonken och äter upp våra prispengar som vi kungligt vann på innebandyn i lördags. Det kommer bli GRRRREAT!
GRATTIS TOVE, vi ska ge dig världens kalasigaste födelsedag!


Kjelle- hejdå sverige!

Nu bär det av till varmare tider. Om några minuter åker jag till kastrup för att fortsätta min resa till Thailand! 11,5 timmars flygresa sen bad o sol:) Den 30 mellanlandar jag i sverige för att dagen efter fortsätta min resa till norrland. KLimatförändringar hindrar inte mig & Freja! Ville bara nämna att min familj är "fixa allt en timme innan vi åker" familj och jag hatar att stressa! ha det gott!Jag lover att blogga. Älskar er allihopa<3

girlsen - vi fick reda på en youtube länk.. michelle, är det du?


elvira - VEM FAN HAR TAGIT MIN STRUMPA FRÅN MITT SOVRUMSGOLV OCH LAGT DEN I EN KEBABLÅDA UNDER EN BÄNK I EN BUSSKUR I BARA???????????


kungliga veckans -

Veckans mes: Koffe
Veckans citron: Koffe igeeeeeeeen
Veckans hero: Mattias
Veckans snygging: Gym-killen
Veckans kontakt: Blondie
Veckans diss: Alm-palm & Weber på lördagkvällen
Veckans hat: Killen med grått hår
Veckans låt: Italo brothers - Stamp on the ground/Björnes - Skäll inte på hugo
Veckans främling: Gym-killen once again
Veckans undran: Kriminella
Veckans resa: klågerup skolan/Bara
Veckans plagg: BH
Veckans magplask: Killen som Therese totalköttade
Veckans efterlysning: Ström till nedanvåningen i läggan
Veckans aj: Stackars philip på innebandyn
VECKANS KUNG: Gud

e - vi låter denna bilden tala för sig själv


elvira - bara en söndagkväll i bara

hemkomna från bara, hela och glada. jag vill börja med att be om förlåtelse till arg för det där med tuschpennan igårkväll, le och var glad vännen, ditt liv kanske just har tagit en vändning, vem vet?! det hade också kunnat vara värre. att vakna på en vinpåse efter en onykter kväll med bokisofswedala på vänster arm är väl inte det värsta? ronni sitter här utanför rummet med täcke och kudde och eftersom vi fortfarande inte har någon ström i nedre delen av läggan så har vi burit upp micro och mackjärn och annat nödvändigt för att överleva.  min ronni ligger alltså just nu och käkar en toast och nu ska jag joina. tack snowdrive, mininose weeoo och vackra simon för att vi fick komma till bara ikväll, tack simonA för skjutsen och godnatt läsare!


aaajerf - varför är alltid mina vänner de galnaste?

jadååe, vi lever (hoppas martin gör det också?)
det var ett utspritt bökis som levde loppan denna lördagsafton!
Mest ensam var nog jag efter att ronni och elviz i all hast for till ystad och bakade!
I en lägga(utan ström och värme) underhöll jag mig med att spela skitgubbe mot mig själv(!) och stirra ut genom fönstrena med de mest sinnessjuka miner jag kom på i hopp om att en elektriker skulle flyga förbi (FBF!!) och sprida lite ljus! Så lättad blev jag minst sagt när anna my darling anlände med tre-bussen! Sen stack några fina bökisare till KLÅGGEs idrottshall för en dos innebandy!(SOM DE FÖRÖVRIGT VANN, KUUUNG!) Jag och elviz tänkte visa vårt stöd genom att närvara (det sket sig) med en BÖÖÖKIS-skylt (som vi glömde i läggan). Efter att ha letat febrilt efter klågerups sporthall en timmes tid (det enda vi hittade var ett ålderdomshem med århundradets partaj) drog vi till Bara oh yes.

denna söndagen har varit lite för dryg. jag har sjungit lite för högt i duschen och skrattat lite för mycket åt sär skrivning! Ronni my man livade dock upp stämningen för nån min sen skrikandes att hon och elviz (som återvänder denna kväll till bara) missade att hoppa av bussen och det enda jag hörde var att ronni skrek på elvis att vägpinnar borde vara placerade i marken och inte i elviz viftande hand!

jajaja, datorkunskap nu och jag fattar shi!


elvira - stamp on the ground JUMPJUMPJUMPJUMP!


så här duktiga har jag och ronni tillsammans med hennes mamma varit
idag↑

just nu sitter jag på vetegatan i ystad och passar på att blogga medan ronja är i duschen, eftersom både jag och ronjas internet har pajjat så har bloggningen från våran sida varit lite taskig på sista tiden, men det kan vi skylla TELIA för. gårkvällen i svedala var mysig och givande och ikväll åker jag och freja till klågge och kollar när våra bästa ska visa hur man spelar bandy på det rätta sättet. jag vet att freja just nu sitter på bökis och väntar på mig (är du ensam älskling? och isåfall, fryser du?) och om du, trots avsaknaden av internet skulle läsa detta så tar jag 17.10 tåget från ystad och ska sedan springa till bökis så du slipper sakna mig.

jag bjuder på denna vackra bild av jag och ronni och kundvagnen
 som vi så glatt fått återse idag.


Kjelle- The Royalty!

Nu sitter jag hemma och packar tills på tisdag. Börjar få lite panik när jag tänker på allt som ska göras innan jag åker och som lite omväxling bloggar jag på våran älskade blogg!
 I går var dessutom mattias, simon & philip i stallet men det var bara mattias som hade modet att sitta upp på royal:) såg mycket stilig ut i elviz ridbyxor som var en aning slimade, annas jacka som var en smula för kort och allt där till!

KBK!!!


anna - toPpen!

Dagarna pallrar sig förbi alltid lika snabbt tillsammans med alla grymma tjejer. Tiden går fort när man har roligt säger man väl? Maria Gretzer var som sagt här i torsdags, toppen! Fredagen bestod av nisses, toppen! Ähe vafan, veckan har varit TOPPEN! Måndagens show blev toppen, 24timmars @Bökis blev toppen, Maria Gretzer vart toppen, nisses vart toppen. Toppen toppen toppen! Jag har inget mer att säg, bara toppen, toppen, toppen!! (det enda jag tänker på är egentligen Toppen i höllviken..)
Nu, vidaaaare


mitt i det bästa av två olika världar♥


bilder från måndagen, nu väntar maria gretzer!


vad som händer på bökis, stannar på bökis!

Vi som taggade mer än någonsin till 24timmars blev inte lagom besvikna när vi fick 63sms på morron om att nej, det är tyvärr inställt.. Tusan tänkte vi, men icke deppade vi ihop för det. Nej, vi tog saken i egna händer och det blev en 24timmars @bökis. Kvällen var galen men som rubriken lyder tänker vi inte avslöja mer än så. Men kvällen var på topp från början till slut och tack till nissekillarna som gjorde den snäppet bättre, ni ägoooor! Och så många äventyr at once har nog aldrig inträffat på bökis förut ska ni veta! WOOHOOW!!

ps.
SQUAREPANTS
ps2. I måndags slog vi vårt besöksrekord, vi diggar't!

Som tove säger: Det är mitt liv, man lever bara en gång!!


glitterfreja och glamouranna - han rår väl inte för att han gillar eran tik?

Efter en 1½h bussresa från höllisvikis kom vi fram till Bjärred och Anna visade stolt vart alla pizzahak fanns! Nu har vi inte gjort ett piss mer än att nynna på "skyll inte på hugo" eller garvat och gråtit åt allt som händer runt om i världen. Dagens äventyr har varit upp och ner med glitter vart vi än gick - ohyes bökis gör avtryck!! Imorgon är det ingen vanlig skola, först Nisses sen tbka till bökis för lite KUNLIG DANIEL-TRÄNING sen tbka till nisses igen för att spendera natten på skola (gör vi verkligen detta frivilligt? :O) Nu blire först en dusch för att 30ton hårspray i håret med glitter all over the place är inte bra för vårt välmående senare busar vi väl till det, as always!!  

viktiga veckans -

Veckans mes: lucas
Veckans citron: elviz
Veckans hero: simon a som räddar fredagkvällen
Veckans snygging: mattias johnsson
Veckans kontakt: mattias again
Veckans diss: johanneeees
Veckans hat: fripp
Veckans låt: rise against - hero of war
Veckans främling: novalunds mcdonaldsgrabbar 
Veckans undran: nisseboysen
Veckans resa: lund
Veckans plagg: ridbyxan
Veckans magplask: alla tjejer faller för simon wallin pladask
Veckans efterlysning: kramkompis
Veckans aj: fallet för wallin
VECKANS KUNG: BÖKISSSS

vecka 50 = vecka KUNG

Veckan som kommer lär bli grrrym och alldeles KICK ASS:
Måndag: Nisses halva dagen, shoow
Tisdag: Nisses=shoow, Daniel, 24-timmars
Onsdag: STUDIEDAG
Torsdag: Maria Gretzer
Fredag: Nisses


schjullanta och annscha - shit i tiden

Söndagmorgon redan? Tiden rinner iväg när man är på bökis! Klockan är halv 5 och båda vi små tjockisar ska upp med tuppen nu på morron så vi planerar att dygna och lyssna på greeeat musik. Kvällen har sett ut som sådan att nissegänget har varit här, eller medlemmar därifrån, alla vart inte här. Vi har spelat kort, power pointat, sugit kort och gjort annat sådär grymt onödigt - just like we want it to be!


ahnna & frejhejhej - hej, vi har mycket att säga

Dagen började på NFU, lite finlir inför KINGshowen pågick under morgonen! Vi förflyttade oss sedan fint in till Lund för julmys på Nova, tjocka som vi är serverades kvällsmaten på McDonken (Frejhejhejs företag). På bussen hem från nisses blev vi uppraggade av en man med utseende influerat just av McDonalds, med ETT ögonbryn i pannan tittade han på oss med kinesögon fast han var från inte kina.. Just därför ville vi äta på donken, det kändes som ett tecken!! Vi köpte även hårfärg till modiga frejhejhej och elviiiiis som båda färgat håret mörkare, resultatet blev GRRRYMT!! På bussen hem från lund hade vi lite party med nyfunna polaren Mattias men det tog snabbt slut då vi hoppade av vid vår egna busshållplats.. Nu på kvällskvisten har det bara varit mys och nu på senare tider trillade en Simon in och livade upp stället med sina sjuka kommentarer och smaajl.
Nu ska vi mysa vidare, ha det kalas - för det har FANEMEJ vi!!


Kjelle- Fredagkväll...

Tjohoo!
Bökis är splittrade ikväll - Ronny, anna o frej är i Malmö, jullanta i Åkarp och nu ska jag bli hämtad för trevligheter i stan:) Hinner inte berätta mer än att nästa vecka blir en toppenvecka och att vi ser fram emot det!

JUUUULANTA - TAGGAR INFÖR NISSES

nu är det torsdagskväll, vilket snart betyder nisses =) Imorgon blir en galen dag. vi alla är först samlade på estet då vi ska fixa lite kläder till måndagens dans! & spela vilket vi göra fantastikt bra! därefter vidare till matten, då vissa ska gå och bli fotade till artiklarna på engelskan. :)
sen datakunskap med tomten? får se om det blir spännande story denna fredag av annnha ;) sen var då lektionerna avklarade och vi alla går på lunch. därefter splitras vi tjejer vilket inte händer allt för ofta, då ronnie, frejj & annha far till malmö, jag & elviz till bökis, kjelle hem..  :D

kvällen ser också splittrad ut för oss då jag inte vet vad de andra tjejerna ska hitta på ;D
själv far jag på fest i åkarp hos en underbar tjej! och tävling på lördag ! :DFreja, Michelle & Julia. bild från degeberga


abcdefgh-nna - charader

Hälsopedagogiken är i full gång och vi håller just nu på med charader. Att det är lagligt att ha kul i skolan är ball! Julia(aka. jullanta) är så pepp, hon gissar rätt på nästan alla ord och man undrar om hon kan alla ord utantill? Ronja och Kjelles lag står utan poäng, Anna och Elviras lag ligger trea knappt efter Frejas lag. I ledning är som sagt Julias lag. Senare idag är det in till Nisses för lite dans och matte, we like!
See you lateroo !

Tillägg:
Anna och Elvis vann med två poäng tätt därefter kom Julias lag därefter Frejas lag och sist med tre (gulliga) poäng blev Kjelle och Ronja, go girls!


ekonomiakuten - budget by elvira & freja

1. leta ALLTID efter detta märke↓2. välj bort dyra märken, lockas INTE av designen eller säsongscollectioner↓välj den enkla billliga, framför den snygga dyra↓3. skippa gymkortet↓ta en löprunda till konsum och testa deras prisbelönta träningscykel
finns i höjd med tantkrämen(det ser ut som tandkräm men det är tantkräm) och fungerar perfekt↓4. satsa på storpack, det tjänar du på↓
5. spola liseberg↓


besök ICA istället och testa deras vaggande elefant, endast 5 kr↓6. och till sist, för dig med riktigt risig ekonomi


elvira & ronja - powerwalk på g

efter en tjock middag och godis som efterrätt ska nu elvira och ronja traska ut i mörkret på en powerwalk, de hoppas på att förbränna lite kalorier. i vanlig ordning kommer ronni med säkerhet få släpa med elvira eftersom hon klagar på för korta ben även fast ronjas och elviras är exakt lika långa (dom har mätt), ronja kommer försvara sig med att man får snygg rumpa och elvis kommer fortsätta och gnälla tills hon kommer in till godispåsen igen. ifall flickorna skulle råka ut för eventuella våldtäcktsmän, ficklampsmän eller annat levande med otäck skugga så får ni har det så bra, om inte så uppdaterar de bloggen senare ikväll!
 PUSSOCHKRAM SKUMBANAN


we're just one big family♥


RSS 2.0